fatheroflove-bulgaria.com
Автор Adrian Ebens
Четец Deyan Delchev
Публикувана Дек 13, 2019
Изтегляния 617
Аудио изтегляния 355
Общо изтегляния 972

Други езици

Afrikaans عربى Čeština English Français Deutsch 國語 नेपाली Português Română Русский Kiswahili Wikang Tagalog

Адам бил изправен пред решение, когато съпругата му му донесла забранените плодове. Избирайки да я последва и да яде от тях, той отхвърлил своя Създател. Кой сега щял да бъде източникът му на утеха? Ева била дадена на Адам за помощник. Можела ли тя да му помогне да издържи ужасната промяна, настъпила сега в отношенията, които Адам поддържал с Бога? Как падението на човека променило брачните отношения? Какво влияние имало то върху дарбата на сексуалността и директивата хората да се плодят и размножават?

Днес приблизително 125 000 аборта се извършват всеки ден или между 40 и 50 милиона всяка година. Човешката раса убива почти една четвърт от нейното потенциално население, за да предотврати появата на деца. Драматичният ръст на порното чрез средствата на Интернет и фокусът върху сексуалната фантазия предоставя още повече доказателства за това, че мъже и жени по един неуловим начин, търсят утеха в секса. Книгата Римляни осигурява ясна последователност за деградацията, водеща към унищожение, когато човечеството се обърне от истинския характер на Бога и търси удоволствие, комфорт и реализиция в секса извън първоначалния си дизайн.

Каква е целта на Бог за секса в брачните отношения? Какъв е библейският отговор спрямо възхода на еднополовия брак? Какво трябва да направи човек в случай на развод и повторен брак? Това са някои от въпросите, адресирани в тази книга.