fatheroflove-bulgaria.com

Преглед на изминалата година

Публикувана Фев 14, 2024 от Danutasn Brown в Други статии
Преведено от Диана Лулова
4,210 Намерени

Скъпи приятелю,

Измина една година, откакто стартирахме сдружението "Баща на любовта", и реших да споделя най-важните моменти от тази първа година, както и някои мои лични размисли.

Започнахме с ограничени ресурси, включително без физическа собственост, където да разположим служението, и макар да изглеждаше като голямо бреме, това се оказа точно обратното за нас.

Работихме, за да поставим здрава и сигурна основа, което до този момент означаваше да инвестираме финансовите си ресурси в за развиване на вестта (чрез писане, отпечатване и проповядване) и на хората, които искат да я споделят. В момента подкрепяме работници от над 15 държави.

"А чрез мъдрост и знание, и изобилно спасение ще бъдат утвърдени времената ти; Страхът от Господа е Неговото съкровище.” (Исая 33:6)

Истинската стабилност не се крие във физическото ни имущество или в богатите ни банкови сметки, а в познаването на Божия Син и Неговия Отец от опит.

През изминалата година имахме фантастичен сезон на празници, чиято кулминация беше програмата ни за Шатроразпъване, в която към нас се присъединиха наши скъпи приятели от Пуерто Рико като долетяха със самолет, както и нови приятели от Мичиган, Арканзас, Кентъки, Северна Каролина, Алабама, Ню Йорк, Оклахома и Ню Джърси, както и скъпи приятели от Тенеси, Флорида, Джорджия, Северна Каролина, Южна Каролина и Тайланд. Мястото разполагаше с достатъчно пространство, за да отговори на нуждите ни, а атмосферата беше едно предвкусване на рая. Беше красиво да се видят толкова много млади хора от толкова различни среди и култури  да се интегрират и обущуват помежду си.
Имахме десет различни водещи, дванадесет различни свидетелства и детски програми. Представихме послания за потопа, естеството на вдъхновението, принципите на Божият съд, идентичността, Френската революция и канала на благословението и съботата.

Ето линк към към нашия плейлист:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLKvawcR3wzZC48Yk-uIqlakFgPTchCb9b

Бяхме благословени и с посещението на пастор Ейдриън Ибънс, съпругата му Лорел и сина му Даниел, които ни посетиха на два пъти след тригодишно прекъсване поради локдауна на Ковид-19 и ограниченията за пътуване. През юни проведохме петдневна поредица от срещи, които завършиха с две различни церемонии на кръщение, и единадесетдневна програма за библейско обучение през втората половина на октомври. Пристигнаха скъпи приятели от много щатове, както и от Британска Колумбия, Канада и Австралия.

Пастор Ейдриън Ебенс, Данутат Браун и аз презентирахиме и вестите включваха широк спектър от теми, включително относно негодувание и езичество, кой е изискал Исус да умре и защо, Хронос и съдът, атмосфера и честоти, посланието на третите ангела, библейският календар, Христовата мисия към света, 1888 г., кръвта на Стария и Новия завет, Живият хляб от небето - отхвърляне на Божието слово, включващо най-големия глад в съвременната история в комунистически Китай в края на 50-те години на миналия век.

Ето линк към плейлиста: 
https://youtube.com/playlist?list=PL46eY1RJ_dJ4n7FbL 3z-Ty6rw_u0t0fKU&si=prEfyFaX4ngWuyzS

Проведохме срещи и изучаване с настоящи и нови вярващи в цяла Северна Америка - членове на нашия екип са пътували до Канада, Пуерто Рико, Флорида, Алабама, Арканзас, Колорадо, Аризона, Калифорния и Мейн, за да споделят тази вест.
Годината ни завърши с пътуване, което продължи три седмици и изминхме приблизително 6000 мили, които ни отведоха до Сан Рамон, Калифорния, и обратно. Подпомогнахме пастор Ейдриън и семейството му по време на турнето за проповядване и представяне на последната му книга "The Mirror Principle". Проведохме срещи на 3 различни места и по пътя посетихме новоповярвали, които се имаха интерес да научат повече за вестта.

Ето линк към последната проповед на пастор Ейдриън по време на екскурзията, която беше доста специална, като се има предвид, че беше в църква на Адвентистите от седмия ден: 
https://youtu.be/x_h15xLY8CI?si=k6Zi42vSJjEFWS5I

Какви са желанията ни за бъдещето?

  • Да продължаваме да подобряваме нашето видео съдържание под формата на кратки видеоклипове и евентуално подкастове в допълнение към продължаване на съдържанието в стил проповед 
  • Да продължаваме да развиваме колпортажа с цел да го направим осъществима за тези, които поемат работата да разнасят посланието ни по домовете на хората, включително и библейската работа. Благодарни сме на Малкълм Рийди и Обадая Райт за това, че водят тази инициатива. 
  • Да придобием на имот за съхраняване, отпечатване (на ограничена основа) и разпространение на нашите публикации и проучване на възможностите за провеждане на бъдещи празници и събития за библейско обучение. Искам да благодаря на всички за подкрепата им в молитва; изучаване на нашите публикации; проповеди; и присъствие на нашите молитвени събрания в сряда, съботни служби, празници, Библейските обучения през юни и октомври, както нашите събирания посредством пътуване из страната. Също така сме благодарни за финансовата подкрепата на всички вас, които сте дарявали и продължавате да дарявате. 

За нашия Отец и Неговия Син, 
Бен Крамлих

 

Предстоящи събития


Нашата програма за Пасха ще се проведе в:

Maple Ridge Creek
7 Split Rock Trail
Morganton, GA 30560

Моля, свържете се с Бен Крамлих или Малкълм Рийди, за да потвърдите резервацията си на:

Бен Крамлих: (920) 229-9359
Малкълм Рийди: (423) 715-6215
Или ни изпратете email: fatheroflovefellowship@gmail.com

За тези, които пътуват отдалеч, нашите срещи ще започнат вечерта на 23 април. На разположение са кабини, кемпери и палаткови лагери.

 

Проекти

Бен Крамлих и Малкълм Рийди ще продължат да разширяват поредицата Comprehensive Gospel Series с кратки видеоклипове. Можете да ги разгледате в нашия канал в YouTube или като кликнете тук: https://www.youtube.com/playlist?list=PLKvawcR3wzZCcEsKXQsBWj9SJ9vzyatEr

Публикации

Нашите испаноговорящи братя разработиха и преведоха на английски език съботноучилищни уроци изучаващи Божествения модел. Можете да изтеглите The Seal of Truth Q1 2024 тук.
Статии: В "A Recreated Child of His" Чин Чин Елевера от остров Минданао във Филипините разказва за пътя си от гордостта до сладкото покорство по време на пътуването си, когато става мисионер. За да обясни историите на насилие в Библията Данутан Браун преведе "Библейска светлина за Содом и потопа". Малкълм Рийди изследва повратния момент в земното служение на Исус в "Насилие, извършено от Исус при очистването на храма?", а Азадех Бадии задава въпроси на ръководството на FOL относно универсализма в "Имаш ли Исус, всяка доктрина ще свърши работа". (Християнски универсализъм?).

Мисионерски акценти

Сдружението "Баща на любовта" подкрепя мисионери в различни страни по света. Няколко от членовете на нашия местен екип, Малкълм Рийди и Обадия Райт, в момента са предприели и ще предприемат мисионерски пътувания до Филипините, Уганда и Кения.

Малкълм Рийди

 Малкълм е развълнуван да се върне в Уганда, Източна Африка, за 6 седмици от 6 февруари до 18 март. Той ще се срещне с брата на Мари Крамлих, Давид Снайман, от Южна Африка, и ще пътуват и работят заедно за по-нататъшното разпространение на най-скъпоценната вест! Освен че ще споделят книги и презентации, те ще помагат на сиропиталище да придобие земя за земеделие и се надяват да построят общежитие за 75-те сираци, които в момента са на тясно в малък дом.
Те също така организират срещи с братя в Кения за няколко дни, тъй като нашето служение подкрепя някои библейски работници там, а Малкълм е развил приятелства с няколко мъже от Кения през последните няколко години, с които няма търпение да се срещне лично!
В края на пътуването Малкълм и Дейвид ще пътуват до Северна Уганда, за да посетят отново първоначалното сиропиталище, за чието създаване Малкълм спомогнал през 2019 г.
Молим ви за горещи молитви, за да може скъпоценните хора от Източна Африка да отворят сърцата си за вестта за Бащата на любовта и Бог да осигури всичко необходимо, за се подсигури успеха на този проект за Негова слава!

Обадия Райт


На 17 януари Обадия Райт пристигна във Филипините за 10-седмично мисионерско пътуване в южния остров Минданао, където ще представлява "Баща на любовта". Първоначално той беше вдъхновен да посети Филипините през 2020 г., но поради пандемията това не беше възможно и пътуването му трябваше да бъде отложено. Докато чакаше възможност да ги посети, той беше поканен да бъде говорител на две отделни филипински мисионски срещи "Седмица на молитвата" по Zoom през 2021 г. и отново през 2023 г.
Към края на 2023 г. негова приятелка (родена и израснала във Филипините) сякаш по Божие провидение споделила във Фейсбук листовка за триседмично обучение по цялостен уелнес, което се провеждало в адвентен здравен център, наречен Siloam Valley Institute, намиращ се във Филипините.
Оказало се, че Обадия вече се е срещал с директора, който е и основен лектор, д-р Джули Хайек, в Съединените щати през 2023 г.! Тя му предложила да следва стъпките й и да се обучава от нея за евангелска медикомисионска работа, след като завърши бакалавърската си степен по натуропатична медицина.
След приключването на оздравителната програма той ще прекара няколко седмици с дамата, която ухажва, и ще пътуват из Минданао, за да посетят нейното семейство, приятели и чичо му и леля му, които в момента живеят във Филипините. Много е вероятно той да има възможности да сподели за здравната вест и истините за Божия характер. Той е зареден с QR карти и литература, която също да споделя!
След това към него ще се присъедини Данутат Браун, който ще го отведе на едномесечна мисионерска обиколка из южната част на острова. Те ще посещават различни съмишленици, групи и центрове на влияние между 19 февруари и 19 март. След обиколката с Данутат Браун ще останат още няколко седмици, които Обадая ще прекара там преди да се върне у дома. Той очаква с нетърпение да опознае хората, езика, културата и храната! Отворен е и за повече възможности за дългосрочни възможности за мисиониране тук, ако Бог продължи да води така!

 

Запознайте се с персонала

Директор: Даниел Бернхард
Пастор: Бен Крамлих
Асистент пастор/ колпортьор: Малкълм Рийди
Колпортьор, медикомисионер: Обадия Райт
Библейски работник, координатор на медийни продукции: Кърк Ван Бюрен
Библейски работник и писател: Шон Сътън
Домакиня, музикално и детско служение, координатор: Мари Крамлих
Домакин, библейски работник, графики и редактиране, детско служение: Сабрина Риди
Доброволци:
●Стив и Бет Ролинс
●Дидра Ван Бюрен
●Дана Сътън

 

Акценти от персонала

Кърк Ван Бюрен и Шон Сутън се присъединиха към екипа на службата ни през 2023 г. и допринасят за нашите публикации, видеомонтаж и графики, както и за библейска работа.

Кърк ван Бюрен

За нас беше привилегия Кърк и неговата любима булка Дидра да се присъединят към нашето сдружение тук, в Северна Джорджия. Кърк помага в библейската работа и редактирането на видеа. Той също така е гласът на Christian в драматизирания аудиозапис на "Pilgrim’s Progress", който можете да слушате безплатно на този линк:
https://youtube.com/playlist?list=PLBoVqXGfpLGXE9tt8v M52QJpkt47cu3oE&si=5RMQ8WY4V9e_6ZvA
Кърк има необикновено свидетелство, което сподели с нас по време на миналогодишната Пасха:
https://www.youtube.com/watch?v=z-TcU-vt4hk&t=203s

 

Шон Сутън

Шон и скъпата му съпруга Дана понастоящем живеят в Арканзас. Шон е написал отлична брошура за естеството на вдъхновението и обвиненията срещу Елън Уайт:

https://maranathamedia.com/book/view/testing-two-prophets

Той също така е събрал откъси от проповедта на У. У. Прескот от 1893 г. на сесия на Генералната конференция, която прекрасно се съчетава с проповедта на А. Т. Джоунс от 1893 г. за седмия ден - събота като дар от Светия дух:

https://maranathamedia.com/book/view/the-mountain-in-time

Можете да намерите неговото свидетелство и това на съпругата му Дана в плейлиста ни от Шатроразпъване:
https://youtu.be/91YtEHnN-Gc?si=CTDoZFGxOM102QyO

Здраве

Бен Крамлих
Трябва ли да сме загрижени за микро- и нанопластмасите в телата ни?
Може би знаете или не знаете за един от най-големите проблеми за токсини в околната среда в наши дни. През последните години е навсякъде в заглавията на вестниците и това е въпросът за излагането ни на микро- и нанопластмаси.
Според проучване, проведено от World Wide Fund For Nature, публикувано през юни 2019 г., е възможно неволно да поглъщаме до 5 грама (количество с размера на кредитна карта) микро- и нанопластмаси седмично.
Consumer Reports провели проучване, в което тествали 85 различни храни, като анализира две до три проби от всяка храна за общи химикали, свързани с пластмасите, като бисфеноли, фталати и други химикали. Те взели проби от храни сред които са готови ястия, плодове, зеленчуци, млечни продукти, бебешки храни, бързи закуски, месо и морски дарове в различни видове опаковки - от кутии, пластмаси, хартия и фолио.
Въпреки нарастващия брой доказателства, които сочат, че тези химикали са пагубни за здравето ни, на които ще се спра след малко, те открили тези химикали в почти всяка изследвана храна и в много случаи нивата им били доста високи, особено на фталатите.
Този месец, излезе проучване проведено от изследователи от Колумбийския университет, в което са открити между 110 000 и 370 000 частици във всеки литър бутилирана вода от три популярни марки в САЩ, като по-голямата част от тях са нанопластмаси, а останалите са микропластмаси. Това е от 10 до 100 пъти повече в сравнение с предишни оценки, които бяха насочени предимно към по-големите микропластмасови частици.
Размерът на микропластмасите варира от 1 микрометър, което е една милионна част от метъра или 1/25 000 от инча (човешкият косъм е с диаметър около 70 микрометра) до пет милиметра (по-малко от четвърт инч). Нанопластмасите са частици под 1 микрометър, които се измерват в милиардни части от метъра.

Какви са свързаните с това рискове за здравето?

Нови изследвания разкриват, че нанопластмасите са толкова микроскопични, че могат да преминат директно през чревната бариера в кръвния поток и да преодолеят кръвно-мозъчната бариера, както и да навлязат в други органи, включително в самите червени кръвни телца, и дори да преминат през плацентата попадайки в развиващото се бебе!
Наличието им в мозъка може да доведе до невродегенерация и да увреди нервната ни система, което да доведе до промени в поведението.
Нанопластмасите, които попадат в плода, могат да причинят нарушения в растежа и развитието на органите, включително да нарушат процесите на детоксикация, които помагат за изхвърлянето на клетъчните отпадъци в развиващото се дете.
Проучванията са установили, че микро- и нанопластмасите могат да допринесат за смъртта на епителните клетки в лигавицата на червата при мишки и да засилят възпалението в червата.
Фталатите, които са една група химикали, открити в пластмасите, са ендокринни разрушители. Това означава, че те оказват отрицателно въздействие върху производството на хормони като естроген, тестостерон и други хормони, които могат да допринесат за всичко - от затлъстяване и нарушения в невроразвитието до безплодие, рак и сърдечни заболявания.
Според проучване от 2021 г. 100 000 преждевременни смъртни случая годишно при възрастните хора се дължат на ежедневното излагане на фталати. А според National Institute of Environmental Health Sciences фталатите са "свързани с проблеми с развитието, репродукцията, мозъка, имунната система и други".

Решения:

До този момент сигурно сте шокирани и дори сигурно и доста уплашени, ако не сте били наясно с тази информация. Нека поемем дълбоко дъх и да си спомним, че имаме любящ небесен Баща, който е обещал да се погрижи за всички наши нужди. Има много начини да намалим излагането си на тези пластмаси и свързаните с тях химикали и да се детоксикираме от тях.

Излагането на пластмаса е неизбежно, тъй като тя се среща навсякъде в околната среда. Микро- и нанопластмасите се намират във въздуха, океана, почвата, в питейната вода, дрехите, леглата, колите, домовете и храната. Можем обаче да предприемем стъпки за намаляване на излагането на пластмаси.
Избягвайте да пиете от пластмасови бутилки, когато е възможно, и избягвайте да използвате пластмасови дъски за рязане. Намалете количеството пластмаса, което използвате в дома си, и се стремете да използвате естествени материи за матрака, спалното бельо и дрехите си. Намалете до минимум количеството на преработената храна, която консумирате и тъй като съдържа повече пластмаса, отколкото пълноценните храни.
От съществено значение е да поддържате процесите за изхвърляне и детоксификация да работят ефекативно, за да може организмът ви да се освободи от микро- и нанопластмасите чрез отделителните ни пътища. Пийте много чиста вода, яжте много фибри чрез пълноценни растителни храни и спортувайте. Повишеният прием на фибри се свързва с положително въздействие върху чревния микробиом и от своя страна върху органите, които са от съществено значение за детоксикацията: бъбреците и черния дроб.
Тези химикали често пъти е възможно да се складират в мастните ни клетки, така че минималното хранене с непреработени растителни храни и достатъчните физически упражнения ще помогнат за намаляване и предотвратяване на натрупването на тези токсини. Адекватното хранене, почивката, чистият въздух и слънчевата светлина са от съществено значение за защитата срещу натрупването на нанопластмаси и свързаните с тях химикали.
Потенето като цяло помага да изхвърлим тези пластмаси, а инфрачервените сауни могат да осигурят допълнителна детоксикация.
И накрая, като още един комплимент към гореспоменатите практики за начин на живот, научните изследвания показват, че пробиотиците имат способността да свързват и детоксикират не само микро- и нанопластмасите, но и пестицидите, тежките метали, микотоксините и хербицидите.
Те правят това като адсорбират замърсителите върху повърхността на клетките си, като ги абсорбират вътре в себсе си и чрез производството на ензими и метаболити като фенолни съединения и късоверижни мастни киселини, които могат да разграждат токсините, както и да въздействат върху изразяването на гени, за да се справим по-добре с тях.

Храни като сурово кимчи и кисело зеле, кисело мляко на растителна основа с живи култури и пробиотични капсули могат да бъдат добри допълнения към гореспоменатите праквика в начина на живот.
Микро- и нанопластмасите могат да се превърнат в един от най-големите проблеми с токсичността на нашата епоха, който само набира все по-голямо внимание в медиите. Бъдете сигурни, че нашият Небесен Отец е верен и осигурява всички наши нужди в тези безпрецедентни времена.

Източници:

How much micro and nano plastic are we eating? https://wwf.panda.org/wwf_news/?348337/Revealed-plastic-ingestion-by-people-could-be-equating-to-a-credit-card-a-week

Mico and nano plastics were found in virtually every food tested: https://www.consumerreports.org/health/food- contaminants/the-plastic-chemicals-hiding-in-your-food- a7358224781/

Popular brands of bottled water found to contain shocking amounts of micro and nanoplastics: https://www.publichealth.columbia.edu/news/bottled-water- can-contain-hundreds-thousands-nanoplastics

Nano plastics can cross the blood brain barrier, into the placenta, and inflame the lining of the gut: https://thehill.com/policy/equilibrium-sustainability/4395725- bottled-water-nanoplastics-potential-health-risks-study/

The effect of plastics on the endocrine system: https://www.consumerreports.org/health/food- contaminants/the-plastic-chemicals-hiding-in-your-food- a7358224781/

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fendo.2022.1084 236/full

Phthalates(plasticizers) may contribute to 100,000 premature deaths in the elderly per year: https://www.news-medical.net/news/20211012/Daily- phthalate-exposure-may-lead-to-roughly-100000-premature- deaths-among-older-Americans.aspx

Phthalates are linked to a wide array of adverse health effects: https://www.niehs.nih.gov/health/topics/agents/endocrine Increased Fiber Intake Assists the detoxification pathways: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28140328/

Sweating has been shown to eliminate phthalates from our bodies: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3504417/ 

Probiotics can bind and help eliminate toxins like micro/nano plastics: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10363603/ https://www.theguardian.com/wellness/2023/nov/27/probioti cs-plastics-fermented-food-bacteria-stomach-benefit https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35631179/ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S02786915 21003392?via%3Dihub

 

Библейско прозрение

Целият свят се отваря за благовестието. Етиопия протяга ръце към Бога. От Япония, Китай и Индия, от все още тъмните земи на нашия континент, от всички краища на този свят, идва викът на поразените от греха сърца за познаване на Бога на любовта. Милиони и милиони хора никога не са чували за Бога или за Неговата любов, разкрита в Христос. Тяхно право е да получат това познание. Те имат равни права с нас по отношение на милостта на Спасителя. И от нас, които сме получили това знание, и от нашите деца, на които можем да го предадем, зависи да отговорим на техния вик. Възпитание стр. 262.2
В книгата "Възпитание" се казва, че милиони и милиони хора никога не са чували за Бога или за Неговата любов, разкрита в Христос, и че по време на написването ѝ хората са викали от всички краища на земята (книгата "Възпитание" е публикувана през 1903 г.)...... Дали това не са милиарди и милиарди днес, които или никога не са чували за правилното разбиране за Божията любов, разкрита в Христос, или за това какво означава Бог да бъде Бог на любовта?
Светът не познава Бога на любовта и това, че Той е разкрит в Исус Христос.
Как се разкрива? Още следващият параграф ни го казва, още повече то се оказва основополагащ стълб на нашата вест:
Онези, които мислят за резултата от забързването или възпрепятстването на Евангелието, мислят за него по отношение на себе си и на света. Малцина се замислят за отношението му към Бога. Малцина се замислят за страданието, което грехът е причинил на нашия Създател. Цялото небе е страдало в агонията на Христос; но това страдание не е започнало или приключило с Неговото проявление в човешка плът. Кръстът е откровение за притъпените ни сетива за болката, която от самото си начало грехът е причинил на Божието сърце. Всяко отклонение от правилното, всяка постъпка на жестокост, всеки неуспех на човечеството да достигне Неговия идеал, Му носи скръб. Когато върху Израил се стоварват бедствията, които са сигурен резултат от отделянето от Бога - подчинението от враговете, жестокостта и смъртта, - се казва, че "душата Му се наскърби за нещастието на Израил". "Във всичките им неволи Той беше наскърбен: ... и ги носеше и ги носеше през всичките дни на древността". Съдии 10:16; Исая 63:9. Възпитание стр. 263.1

Именно това откровение на невидимия кръст - страданието, което нашият Отец и Неговият Син понасят от времето на бунта в небето, ни показва дълбочината и величината на Божията любов. Това не е мъглява и клиширана идея.
А сега обърнете внимание на следващия параграф:
Неговият Дух "ходатайства за нас със стенания, които не могат да бъдат изречени". Тъй като "цялото творение заедно стене и се мъчи в болки" (Римляни 8:26, 22), сърцето на безкрайния Отец изпитва болка от съчувствие. Нашият свят е огромна къща на просяк, сцена на мизерия, на която не смеем да позволим да се спре дори мисълта ни. Осъзнаем ли го такъв, какъвто е, бремето би било твърде ужасно. Но Бог усеща всичко това. За да унищожи греха и резултатите от него, Той е дал най-Възлюбения Си и е поставил в наша власт, чрез сътрудничество с Него, да сложим край на тази сцена на нещастие. "Това евангелие на царството ще бъде проповядвано по целия свят за свидетелство на всички народи; и тогава ще дойде краят". Матей 24:14. Възпитание 263.2
Пастор Ейдриън е посочил връзката тук: Евангелието, което ще бъде проповядвано по целия свят, е установено върху откровението на истинския, винаги присъстващ кръст.

 

Кое евангелие трябва да бъде занесено по света?

Евангелието, което съдържа истинския, постоянно присъстващ кръст, на който Бог плаща най-високата цена: Той дава Своя най-Възлюбен, Своя Единороден Син, за да ни доведе до състояние, в което да можем да приемем безплатния дар на Неговата прошка, която е била там през цялото време... Това е свободата от мъченията, които съпътстват един Бог, чийто гняв трябва да бъде умилостивен (1 Йоан 4:18). Това е откровението на Бога на любовта, което милиарди и милиарди все още не са чули!
О, благодаря Ти, Отче! Добре дошли в евангелието, скъпо семейство!

 

За контакти:

Website:

www.FatherofLove.info

YouTube:

www.youtube.com/@FatherofLoveFellowship

Email:

fatheroflovefellowship@gmail.com

Информация за дарение:

● Paypal: fatheroflovefellowship@gmail.com

● Zelle: fatheroflovefellowship@gmail.com

● В брой или чек – пишете на:

Father of Love Fellowship 145 Savannah Shores Drives Delano, TN 37325

● Директен линк към страницата ни в PayPal за дарение: https://www.paypal.com/donate?token=X3z1VdL378lBJrdjS1onxHFh9T5Jqf9QKF0dUCbZj1p9pRnZuEv6Xes37Ng8zSb1EhQun6tlbes1TzEK&locale.x=GB

 

Сдружение "Баща на любовта" споделя истината за това кой е Богът на Библията и Неговият Син Исус Христос, защото това е вечният живот (Йоан 17:3). Всеизвестно е, че Бог е любов, но какво всъщност означава това? Ние споделяме това послание в печатни издания, проповеди, брошури и книги и финансираме редица мисионери и преводачи по света, които са ангажирани да споделят това най-скъпоценно послание.

"Този, чието сърце гори от любовта към Христос, ще смята не само за дълг, но и за удоволствие да помага за напредъка на най-висшето и свято дело, поверено на човека - делото да представи на света богатството на добротата, милостта и истината." Деяния на апостолите. стр. 338.3