fatheroflove-bulgaria.com
Публикувана Фев 14, 2017
Сваляния 484

Други езици

Afrikaans Nederlands English Français Deutsch हिंदी Português Română Русский Српски Español Kiswahili Zulu

Да тръгнем на едно пътешествие! Тази книга се отнася изцяло за пътешествието и пътуването в живота, една разходка през светилището, един път по стъпките на Исус. Но това пътешествие си има паралел. То минава покрай Християн и неговoто страбстване до златния град. Върви рамо до рамо с преживяванията, които всички ние споделяме в реалния живот, изправяйки се пред решения, търсейки приемане, почит и любов.

Приканват ни, както гласът на Любимия, така и този на Измамника. Звучат така еднакво! По един особено личен начин, Пастор Ибънс описва своето пътуване и разкритие в търсенето на Онзи, който цял е прекрасен, чувайки Неговия глас, гласът на Сина и гласът на Неговия Баща. Гласът е тих и спокоен, тънък в очите на хората, които толкова лесно са привличани от лъскавите ленти и блясъка, прославата и акламацията, обвързващи всеки от нас, ежедневно, по толкова различни начини. Гласът говори ясно чрез прочита на Неговото Слово, и тази книга е пълна с текстове от Писанието, просветляващи пътя ни през Святото място, за да стигнем накрая до Най-святото!

Кой е Любимият? Защо е Любим? Кой Го е възлюбил? Изключително важни въпроси, които получават ясни отговори в страниците на тази книга. Критичната разлика между това Кой е той и Какво прави е голямото разделение, на което богът на този свят е посветил цялата си енергия, за да скрива, да замъглява и да измамва целия свят, а ако е възможно и избраните. Вечният ни живот зависи от познаването на тази разлика. Това което ще прочетете, ще направи тази разлика реална и чудна. Така че, поеми първата стъпка в пътуването на радостта, мира и любовта—за да откриеш твоя Любим.