fatheroflove-bulgaria.com
Автор Adrian Ebens
Публикувана Фев 14, 2017
Изтегляния 901

Да тръгнем на едно пътешествие! Тази книга се отнася изцяло за пътешествието и пътуването в живота, една разходка през светилището, един път по стъпките на Исус. Но това пътешествие си има паралел. То минава покрай Християн и неговoто страбстване до златния град. Върви рамо до рамо с преживяванията, които всички ние споделяме в реалния живот, изправяйки се пред решения, търсейки приемане, почит и любов.

Приканват ни, както гласът на Любимия, така и този на Измамника. Звучат така еднакво! По един особено личен начин, Пастор Ибънс описва своето пътуване и разкритие в търсенето на Онзи, който цял е прекрасен, чувайки Неговия глас, гласът на Сина и гласът на Неговия Баща. Гласът е тих и спокоен, тънък в очите на хората, които толкова лесно са привличани от лъскавите ленти и блясъка, прославата и акламацията, обвързващи всеки от нас, ежедневно, по толкова различни начини. Гласът говори ясно чрез прочита на Неговото Слово, и тази книга е пълна с текстове от Писанието, просветляващи пътя ни през Святото място, за да стигнем накрая до Най-святото!

Кой е Любимият? Защо е Любим? Кой Го е възлюбил? Изключително важни въпроси, които получават ясни отговори в страниците на тази книга. Критичната разлика между това Кой е той и Какво прави е голямото разделение, на което богът на този свят е посветил цялата си енергия, за да скрива, да замъглява и да измамва целия свят, а ако е възможно и избраните. Вечният ни живот зависи от познаването на тази разлика. Това което ще прочетете, ще направи тази разлика реална и чудна. Така че, поеми първата стъпка в пътуването на радостта, мира и любовта—за да откриеш твоя Любим.