Обратна връзка за книгите, отнасящи се до Божия характер

Публикувана Юли 07, 2021 от Emil Savinov в Реакции и обратна връзка

... В края на последно време на Земята и според искреното слово на любовта, силно изопачено и представяно от Клеветника и Узурпатор на душите, четем. Че този психо-генератор отношения на мир, е превърнат вече в акумулатор със затихващи функции. И че това не води до бунт с Бащата, очакващ своя Син да се завърне доброволно в любящото Му сърце. 

    На човечеството са познати, теоретично само три листовки за ползване на любовта: Смесена - на всяка крачка любов с омраза. Омразна - отражение на демонската мъст, още в небесното падение. Чиста - пълна с чудни плодове, несрещана като душевна проява в социума на тази карантинирана планета в цялата мирова постройка. И това са нарочените от гръцката школа на мъдростта - Ерос, Филия и Агапе (като надмощие на тялото, духа и душата същности на любовта). 

    Сам Бог определя, че на такава подкиселена и необработена почва, ще се редят неизменно войни на ужаса с единствена безсмислена цена на смърт. И точно Той - Бащата, поел отговорността, алармира, че е останал непознат във всичката тази трагедия по ширината на вековете. И понеже е знаел що има в човешката душа, че ще гине поради липса на знание за Агапе (Осия 4:6).

    Книгите издадени по тази тематика ще послужат на отговорните избраници да опознаят, това Негово Слово на Любовта, за да се завърнат в бялата си дреха у дома. Изследвали милостта в любовта на Провидението. И открили вината за карантината ни днес. Лука 9:56: "Човешкият Син не е дошъл да погуби човешки души, а да спаси."

   "Агапе", "Всепоглъщащ огън", "В името на Бога", "Действията на нашия нежен Бог", "Копнежът на вековете" и "Както ти съдиш" - обясняват създадената дилема на бунта на незнанието ...