Насладих се много на "Въпроси на живота"

Публикувана Юли 06, 2020 от Deyan Delchev в Обратна връзка за книгата Въпроси на живота

Просто бих искала да ви кажа колко много се насладих от прочитането на книгата "Въпроси на живота"!

Някак старите истини станаха нови, освежаващи истини и аз видях нашите вярвания в нова светлина. Използвах материала, за да съставя поне 3 проповеди и една мила дама всъщност ми благодари, казвайки: „Трябва да чуем повече проповеди като тази“, което беше обнадеждаващо.

Любимата ми глава „Бракът в най-святото място - съдът“ ми даде особено надежда.

Йоан 17:21-22 (от молитвата на Исус) „да бъдат всички едно; както Ти, Отче, си в Мене и Аз в Тебе, тъй и те да бъдат в Нас, за да повярва светът, че Ти си Ме пратил. И славата, която Ти Ми даде, Аз я дадох на тях; за да бъдат едно, както и Ние сме едно; 

Любим цитат от книгата - „Това единство идва директно от съвършеното подчинение на живота, който тече от Отца. Когато църквата се подчинява напълно на Христос, благословението в канала (на благословението) протича съвършено и Христос се разкрива в Неговата невяста (нас). Прекрасният брак на Христос и Неговата невеста напълно възстановява канала на благословението и Христовият Дух се влива НАПЪЛНО в Неговата покорна невеста и тя дава плода на този Дух."

Като човек, който копнее нашият народ да бъде готов да получи ПЪЛНАТА мярка на Неговия Дух и да завърши делото си на земята; за да видим нашия Господ скоро, това четиво ми достави голямо успокоение!

Евелин, Бризбън, Австралия.